تماشاچی -اتفاقات ریز و درشت فدراسیون فوتبال در زمان ریاست مهدی تاج خاطرات نه چندان مطلوبی را از وی برای فوتبالدوستان به جای گذاشت. شاید بزرگترین آنها قرارداد عجیب مارک ویلموتس بود که نه تنها فدراسیون فوتبال بلکه کل کشور را درگیر این موضوع کرد. پس از گرفتن حق میزبانی از تیم ملی ایران برای بازیهای حساس مقدماتی جام جهانی انتظار میرفت مهدی تاج به عنوان نایب رئیس AFC از حق کشورمان دفاع کند که این اتفاق رقم خورد اما با تأخیر بسیار زیاد.
کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز در بحرین شرایطی برگزار شد که مهدی تاج هم در این نشست حضور پیدا کرد.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و نایب رئیس AFC، در این نشست به دلایل انتخاب میزبانی بحرین و عدم میزبانی کشورمان به مسئولان AFC اعتراض کرد و خواستار ارائه توضیحات در خصوص آخرین تصمیم آنها شد.او در این جلسه اعتراض کرد که چرا چنین تصمیمی در کمیته اجرایی مطرح نشده است.
بعد از اعتراض تاج، دبیر کل AFC توضیحاتی را در خصوص میزبانی بحرین در گروه C مسابقات ارائه کرد. وی در این نشست دلایلی را پیرامون ایرادات ساختاری و حقوقی بابت کشورهایی که میزبانی به آنها تعلق نگرفته ارائه کرد. در پایان دبیر کل AFC با اشاره به شکایت ایران به دادگاه CAS اعلام کرد با توجه به مطرح شدن این شکایت هر تصمیمی که دادگاه حکمیت ورزش اتخاذ کند مورد احترام همه خواهد بود.